Austria Open 2017

I helgen gick Austria Open i Innsbruck.

Vi deltog som vanligt med Izabella, Lilja och Jack. Det blev lite speciellt denna gång med vikten för Lilja och Izabella. Lilja vägde plötsligt för lite och fick hoppa ner till sin vanliga viktklass -44 och Izabella som inte klarade -49 fick hoppa upp till -52.

Först ut var Lilja som fick möta Azerbaijan. Matchen var jämn och den gick till Golden Point, den slutade 0-0 men Lilja vann på att hon hade träffat oftare än hennes motståndare.

Liljas andra match var mot Tyskland, också den extrem jämn som slutade 4-8 till Tyskland. Tyskan gick sen hela vägen till final och tog silvret.

Izabella som gjorde debut i -52 fick möta England i första matchen. Izabella tog direkt kommando och kunde på ett enkelt sätt vinna med 13-5.

I sin andra match stod Kroatien för motståndet. En tuff motståndare och Izabella var jämn med hela matchen, vid 3-3 gjorde hon endast ett misstag och släppte in en huvudspark på slutet till 3-6, trots att Izabella pressade på i slutet blev resultatet 4-6 till Kroatiskan, men en stark debut i -52.

Jack fick möta Azerbaijan i sin första match. En rolig match med mycket dramatik. Jack hämtade upp 0-7 underläge till 16-13 men kunde inte hålla emot pressen från Azerbaijan på slutet och tappade många poäng på slutet. Matchen slutatde 17-22 till Azberbaijan som gick hela vägen till final och tog silvret.

 

 

 

Comments are closed.