Croatia Open G2

Croatia Open G2 gick i helgen och vi deltog med vårt elitlag bestående av: Nazaah, Lejla, Alva, Philip och Tea.

Resan började med att vi på minuten nästan missade flyget från Malmö, men vi hade turen med oss, men resan ner tog 14 timmar så alla var trötta på fredag kväll. Isac som skulle ha tävlat på söndagen, kunde inte åka med pga hans pass inte hann fram, tråkigt såklart men vi fick en ledig dag på söndag och spenderade den vid havet.

Lördagen tävlade alla kadetter och juniorer.

Nazaah vann sin första match på G klass tävlingar mot SLO och fick möta tufft motstånd i andra matchen som var kvartsfinal mot 3e rankade Kroatiskan som tyvärr slutade med 0-2 i ronder.

Lejla mötte i sin första match AZE och trots att hon förlorade med 0-2 i ronder gjorde hon ett bra insats.

Alva mötte en tuff tjej från GER som satte hård press direkt och Alva hängde inte med alls, men i andra ronden var hon ytterst nära att vinna men det blev förlust med 0-2 i ronder.

Tea mötte en otroligt stor motståndare från CRO som var ett huvud längre än Tea, vilket märkes direkt då hon hade stora problem med avståndet. Tea träffades av en hård huvudspark och blödde ypperligt ur näsan och domaren stoppade matchen. Hennes motståndare gick sen och tog bronset.

Philip var sist ut och mötte i sin första match SRB, Philip gjorde ett fin match och var myckte bättre än senast under NM, tyvärr räckte inte det denna gång och han förlorade med 0-2 i matcher.

Nu tar vi sommarlov ett par veckor så alla får vila upp sig, sen börjar vi med sommarträningen vecka 30 med stenhård träning för att göra oss redo för höstens utmaningar.

Tack för denna termin.

Comments are closed.