High Five

Vi kan stolt meddela att vi numera är certifierade i Sigtuna kommuns projekt ”High Five”. Ett projekt lett av flera organisationer såsom Rädda barnen. I och med detta har klubben deltagit i alla av projektets 5 träffar under 1 år där vi tagit fram handlingsplaner mot mobbning, kränkningar och diskriminering. Barnkonventionen är det som ligger till grund i vårt arbete som blir lag från 2020. Vår handlingsplan kommer att presenteras efter Årsmötet där Styrelsen ska anta och godkänna denna.

Från nästa termin kommer alla medlemmar och föräldrar att få ta del av handlingsplanen när man blir medlem, det kommer även att ske ett möte i varje grupp för att informera om den, varje termin.

Handlingsplanen ska alltid finnas till hands och den kommer även att finnas i entrén på anslagstavlan där man kan läsa när tiden tillåter.

Alla har fått chansen att delta under projektets gång då Jens mailat ut inför varje träff.

Dem som varit med under året på minst 1 träff är Jens Lundin, Hassan Wandi, Ali Azam, Jessica Rosenberg, Tina Källstrand, Jonas Källstrand, Leo Dautovic, Isac Källstrand. Stort tack till alla inblandade.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*