Nya råd Covid-19 från idag 20 dec

Som alla vet eskalerar smittan i Stockholms län och vi får våra rekommendationer från RF och Sigtuna kommun. Nedan följer dem restriktioner som gäller från idag 20 dec. Det gäller tills vidare, vi kommer ha kontakt med kommunen efter nyår om vad som gäller oss inför vårterminen.

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

 

Information till idrott- och fritidsföreningar i Sigtuna kommun.

Ytterligare inskränkningar med anledning av pandemi.

Kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun har 2020-12-20 tagit beslut om ytterligare inskränkningar. Detta till följd av den ökade smittspridningen i samhället samt för att följa myndighetsbeslut.

Beslut fattas löpande och i samråd med övriga Stockholmskommuner om övrig kommunal verksamhet. Informationen kommer att uppdateras löpande under de närmaste dagarna.

Beslut
Från och med söndag 20 december 2020 och fram till i första hand den 24 januari 2021 är kommunens samtliga inomhusanläggningar stängda för all organiserad verksamhet. Samtliga omklädningsrum för utomhusidrotten är stängd.

Detta gäller all verksamhet inomhus för alla åldrar. Förutom de verksamheter som av Riksidrottsförbundet definieras som elitidrott. Dessa kommer att undantas enligt gällande lagstiftning.

Tack för er förståelse och samarbete!

Lars Palmér
Förvaltningschef
Kultur- och fritidsförvaltningen

Comments are closed.